sábado, 8 de marzo de 2014

"Surfers adolescents" per Luis Branzoui

Hi havia una vegada dos adolescents, Sicat i Kiki, als que només els agradava el surf.
Un dia van escoltar en les noticies que hi hauria una tormenta gegant que produiria ones de 12 metres així que van anar corrent a la platja.
Kiki es va posar de seguida a surfear per a impressionar a Sicat però a Sicat no li agradava com anava la tormenta i va anar a rescatar Kiki amb una moto aquàtica. Kiki es va caure de la taula de surf i Sicat de la moto.Com van poder van eixir de l´aigua i al poquet va acabar la tormenta. Aleshores els dos amics van anar a una altra platja on van trobar dues bandes: els suerfers i els moters. A la platja hi havia un restaurant i les dues bandes sempre es barallaven perquè volien el restaurant sols per a ells.
Sicat i Kiki es van divertir en la platja una estona i després van entrar al restaurant amb els surfers. Quan aquest es van adonar i com que eren nous els van preguntar si volien anar a la festa que anaven a muntar. Sicat i kiki van respondre que si i quan es va fer de nit van acudir a la festa.
Un poc després van arribar els moters i es va muntar una competició entre les dues bandes per a veure que cantava i ballava millor. Com solia passar van quedar empatats.

Al cap d´un bon rato Sicat i Kiki van anar a passejar per la platja i va ser aleshores quan un malvat doctor que havia construït una màquina per a eliminar les ones els va segrestar;els va portar al seu cau, el far, i els hi va deixar tancats.

Quan els surfers es van adonar que Sicat i Kiki no estaven van anar a buscar-los i no els van trobar. Els moters, en saber-ho, també van anar a buscar-los per ajudar als surfers. Al final un d´ells va veure llum al far i com que era una far abandonat van pensar que potser estarien allí. Hi van anar tots junts, surfers i moters, van trencar la porta que estava tancada i van rescatar a Sicat i Kiki. També en saber què era la màquina que hi estava la van trencar.
Des d´aquell dia els moters i els surfers es van fer amics i Sicat i Kiki van disfrutar molt, molt de temps de la seua amistat.


1 comentario: