lunes, 24 de marzo de 2014

"BINGOTTI, una gran companyia" per David Guillamón


Hi havia una vegada un xiquet de onze anys que es deia Joan. Vivia en Madrid a l´any 2121. Tenia un germà, Jordi, de set anys i una germana, Maria. Son pare, Raúl, havia nascut a Sevilla i sa mare en Soneja, un poblet de Castelló. Molts caps de setmana anaven a visitar a la familia d´un lloc o de l´altre.

Joan tenia un amic, Miguel, que donava diners a un mestre per aprovar-li els examens i és que en eixe temps eren molt difícils. Joan no ho feia però igual les seues notes estaven bé per a aquells temp, traia cincs i sisos.

Van passar els anys i estava a punt de graduar-se però va suspendre un examen i no va poder fer-ho fins que va fer una recuperació on va traure un 10 gràcies a un móbil vell que tenia per casa, el Iphone5c.

Al final va acabar l´universitat i va dir que volia ser inventor de cotxes veloços, tipus els Porsche o Ferrari dels 2013.
Amb el temps ho va lograr i la seua linea de cotxes, Bingotti, va passar a ser la millor marca de cotxes del món. Mentre, el seu germà Jordi s´havia convertit en el millor jugador de la lliga de futbol anglesa i la seua germana dirigia Calvin Klein.

Als 27 anys Joan es va casar amb una xica que es deia Paula. Va tindre tres fills: Jordi, Joana i Pep. Continuava vivint en Madrid. Joan va rebre alguns premis com el més guapo del món.

Un dia va rebre una mala notícia: Jordi havia mort en un cotxe per l´explosió d´una fàbrica de gas. El seu enemic li va furtar un motor per a posar-lo a una nova generació de Porsche. Aleshores ell va trencar la seua fàbrica i després va descobrir que ell havia matat el seu fill. Finalment van acabar en la presó i Joan enyorava a Jordi però li quedaven Joana i Pep.




No hay comentarios:

Publicar un comentario