sábado, 8 de marzo de 2014

"El gos de Miquel" per Andrea Montoliu

Fa uns quants anys a Miquel li van regalar un gos, Andy. Miquel era molt capritxós i el que demanava ho tenia que tindre.
Els primers dies que Miquel tenia a Andy aquest estava molt content perquè jugava molt amb ell però passats uns dies Miquel va deixar de fer-li cas; s´havia cansat.

Andy, com tots els gossos volia eixir a passejar però Miquel no tenia ganes així que el deixava en la caseta de gos dient-li:
-Andy, que vols? Jo tinc que fer treballs del col.legi i no et puc passejar ni entretindre.
Andy va gemecar.

Com a Miquel li agradava molt el pàdel se´n va anar a jugar un partidet amb els seus amics Omar, Jaume i Manel i per suposat va deiar Andy a casa. Aquest es va escapar i seguint el rastre va anar on estava el seu amo jugant. Just quan va arribar un dels amics va llançar molt lluny la pilota tant que va anar a parar al bosc i aleshores Andy va córrer i la va recuperar. Miquel i els seus amics es van alegrar i van deixar que Andy es quedara amb ells i cada vegada que perdien la pilota Andy la recuperava.

Al tornar a casa Miquel va pensar que Andy era un bon gos, que sols volia jugar i passar-ho bé amb ell . Des d´aquell dia Andy va passar a ser un gran company i amic de Miquel i anaven junts sempre que podien. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario