sábado, 8 de marzo de 2014

"Ramiro, el lleó que no sabia rugir " per Víctor Ruiz

Hi havia una vegada un lleó que es deia Ramiro i que no sabia rugir. Un dia el zoo de Kenia el va agafar i se´l va emportar. Ja en el zoo van intentar que rugira però ell no sabia.
El van portar a veterinaris, especialistes en lleons... i cap sabia per què no rugia. Aleshores els propietaris del zoo van decidir portar-lo a un altre zoo per si de cas allí esbrinaven què li passava. El van portar al zoo de Madrid, al de Barcelona, València, Màlaga i fins i tot a altres països.Com que no van averiguar res al final els propietaris van decidir apartar-lo i que ningú el puguera veure.

Passat un temps un xiquet que visitava el zoo es va despistar i va entrar a la zona on tenien a Ramir en una gàbia ben sol. Al xiquet li va donar tanta pena veure tan sol al lleó que va buscar al propietari i quan aquest li va explicar el per què de l´aïllament de Ramiro el xiquet li va dir que per què no alliberava al lleó ja que al zoo tampoc li aportava res. El propietari es va adonar que el que deia el xiquet era cert així que va deixar que el lleó tornara a ser lliure.
Ramiro en tornar a estar en la sabana amb altres lleons i lleones després de sentir-se tant sol, va, a la fi, soltar un gran rugit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario