martes, 11 de marzo de 2014

"Amb el pèl curt" per Marta Chiva

Hi havia una vegada una xiqueta amb el somni de tindre un cavall i guanyar campionats amb ell. Lorena, que així es deia la xiqueta, va estar insitint als seus pares per a que li´l compraren però es van negar
-No és just. Tenim una casa inmensa, la tia Eva és mestra en una acadèmia d´equitació, és el meu animal favorit i la setmana que ve és el meu aniversari. És que no podeu fer alguna cosa bé?
Molt enfadada se´n va anar a la seua habitació.

Va arribar el seu aniversari i els pares li van comprar un dia abans una poltra que van amagar dins l´enorme banyera que tenien.
Després de la festa d´aniversari Lorena estava molt contenta però molt cansada així que els pares li van dir que prenguera un bany relaxant. Lorena va fer cas i quan va anar al bany va veure la poltra a la banyera

-Mareeee! Pareeeee! veniu ací, què fa una poltra a la banyera?
-Que no has llegit la carta que porte?-van dir els pares
Lorena ho va fer i contentíssima va abraçar als seus pares per regalar-li la poltra.

Van passar dos anys i la seua poltra ja era una jove egua. Niebla li havia posat de nom i durant eixe temps Lorena havia practicat un muntó. Lorena va quedar amb el seu amic Raúl en fer una carrera ja que ell muntaba el seu cavall Tormenta. A mitja carrera Niebla va entropessar amb el seu propi pèl i es va parar la carrera. Niebla tenia una ferida a la pota esquerra. Tormenta y Raúl van anar a per una bena. Als pocs dies Niebla ja estava bé i Lorena no parava de pensar en per què havia caigut Niebla (ella no havia vist el que havia passat). Contemplant a Niebla mentre pastava ho va comprendre: Niebla tenia un pel massa llarg.
Aleshores va portar a Niebla a la perruqueria de cavalls que hi havia al poble del costat i la van deixar perfecta.

Finalment es va inscriure en una carrera de cavalls i va guanyar un premi de deu mil euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario