miércoles, 19 de marzo de 2014

PLANETA 100, VERITAT O MENTIDA? per Izan Martínez

Hi havia una vegada un xiquet, Jordi, que va tindre una aventura molt emocionant i ara vos la contaré.

Tot va començar com un dia qualsevol. Jordi anava a l´escola amb els seus millors amics: Rafa,Julia i Antoni. Rafa era el més intel.ligent, sempre treia bones notes a classe; Julia era molt bona en els esports sobretot en natació i Antoni era un gran lluitador però no pegava a ningú sols als sacs d´arena que tenia a casa. Jordi no tenia res d´especial tan sols un grans amics.

Com que era divendres no es jugava a pilota al pati així que ells van jugar a imaginar que estaven en un planeta estrany on tenien moltes aventures. L´esbarjo va acabar i van pujar a classe on la mestra va donar notes de la darrera prova que havien fet: Rafa un 10, Julia un 7, Antoni un 6 i Jordi un 6´5 .
Després van anar al gimnàs, a Educació Física, i van fer una carrera que va guanyar Julia i un combat de sumo que va guanyar Antoni. En acabar les classes van jugar al parc i més tard , en arribar a casa, Jordi va fer els deures de cap de setmana, va sopar truita de creïlles i se'n va anar al llit.

En despertar va mirar per la finestra i, sorprés, va veure una nau espacial en el seu jardí. També va veure que sols hi havia quatre cases en el carrer: la seua i les dels seus amics. Ells també tenien una nau en els respectius jardins.
Jordi va eixir, va cridar als seus amics i quan es van reposar de la sorpresa van agafar les naus i van volar per l´espai.

Van trobar molts planetes i cadascun tenia un número diferent. Tots eren molt bonics excepte el número 100 , un planeta menut que apareixia tot destruït. Intrigats, van aterrar i es van adonar que estava invadit per uns alienígenes agressius perquè en quant els van veure els van agafar i els van tancar en presons de màxima seguretat. Van separar als amics: a Jordi i Julia els van tancar en una i a Rafa i Antoni en una altra.
Tancats en una cel.la Antoni donava punyades sense éxit a les barres i Rafa pensava en una manera d´escapar.
Jordi i Julia van veure en la seua a un home cavant un forat per a escapar. Tenia pinta d´humà però els va dir que ell sí que era d´eixe planeta, que els habitants del planeta 100 es pareixien als humans i que els invasors eren del Planeta Roig. Jordi i Julia van ajudar a l´home i prompte van eixir els tres i els altres presoners. En eixir van decidir recórrer les altres presons per lliberar als altres i així ho van fer.
 Quan tots estaven lliures van sentir la veu d´un alienígena ressonant per l´aire que deia que havia acabat la Fase 1 i que la segona fase consistia en nadar contra la corrent del riu que travessava el planeta fins arribar al seu naixement. Molts del planeta 100 ho van intentar però no ho van aconseguir. Aleshores Julia es va llançar a l´aigua i va nadar com sols ella sabia fer-ho;en arribar va estrényer un botó que hi havia en una capsa metàl.lica ben estranya. Aleshores va eixir, qui sap com, un pont pel que tots van poder passar.
 -La Fase 2 ha acabat -van escoltar – La Fase 3 serà resoldre totes aquestes equacions.
I van caure sobre tot el grup unes fulles plenes de difícils equacions. Rafa, ràpidament, es va posar a resoldre-les i axí va ser com van passar la Fase 3.

La fase 4 va consistir en lluitar contra un robot de molt fort aspecte.El robot sí que era molt fort però Antoni ho va ser més i li va guanyar. 
  La darrera fase era lluitar contra el terrible rei alienígena. La gent va començar a tirar-li pedres però el rei les esquivava amb molta facilitat. Jordi va veure que hi havia prop una gran roca així que, molt valent ell, va fer un bot i va agafar al rei mentre cridava a la gent per a que li tiraren eixa roca. La gent no volia perquè aplastarien també a Jordi.

-És l´única solució, tireu-la o morirem tots!-cridava Jordi

Ho van fer i quan a Jordi li anava a aplastar la roca va aparéixer al seu llit "Tot ha sigut un somni-va pensar"
Es va alçar i al ratet els seus amics el van cridar per a que baixara a jugar al parc. Jordi els va explicar el que havia somniat i els amics li van dir que havien somniat el mateix. No trobaven explicació per a que tots quatre hagueren somniat el mateix. Havia sigut realitat el somni? Estaven donant-li voltes al misteri quan un home es va acostar. El van reconéixer: era l´home de la presó en que havien tancat a Julia i Jordi!
  • Gràcies per derrotar al rei- li va dir a Jordi amb una gran sonrisa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario