viernes, 14 de marzo de 2014

"Les estreles del pop" per Oscar Olucha

Hi havia una vegada quatre adolescents: Calos, Logan, James i Kendall que eren amics i jugaven prou bé a hoquei. Cada un d´ells tenia un somni diferent: el de Carlos era ser un superheroi, el de Logan ser metge, el de Kendall ser jugador de hoquei i el de James ser una estrela del pop.

Un dia, per nadal, estaven veien la televisió quan...
-Vols ser una estrela de pop?- cridava l´anunci de la televisió
-Sí!!!-va exclamar James
-Avui pots cenvertir-te en una estrela del pop perquè Gustavo Rock, el gran compositor, està en la ciutat de Minnesota!!- continuà l´anunci.
James els va dir que ell volia anar
-Nosaltres no volem ser estreles de pop-li van respondre
-Per favor, jo sí que vull.

Els amics el van portar i finalment es van inscriure en les proves. Hi havia molta gent i al cap d´una llarga estona van començar a cridar-los.
Primer van cridar a Carlos. Carlos va cantar i li van dir que no valia però a ell li donava igual.Després va entrar Logan i es va repetir el resultat.
A continuació li tocava entrar a James i Kendall va entrar amb ell per veure com anaven los coses.
James va cantar i li van dir, com a Carlos i Logan, que no valia per a cantant. Aleshores Kendall es va enfadar. Tant que es va alçar, va pujar d´un bot a la taula i va tirar tot el que hi havia. Els van tirar fora i se´n van anar a casa de Kendall.

James plorava i els amics el consolaven dient-li que no es preocupara, que ja tindria una altra oportunitat. Així estaven quan va sonar el timbre i va anar a obrir la mare de Kendall. Era Gustavo Rock!
-Senyora, vull emportar-me al seu fill per a convertir-lo en una estrela de pop!

Kendall va dir que no, que ell no volia ser estrela de pop. Kendall va mirar als amics i en veure la cara de James li va dir a Gustavo
-Mmm... val, aniré amb tú però sols si els meus amics venen també.
-D´acord! Vos convertire en grup d´èxit!!!
    Així és com van náixer els famosísims BOYS CITY.

No hay comentarios:

Publicar un comentario