viernes, 23 de diciembre de 2011

UN JUGADOR AMB BONA PRECISSIÓ

Vet aqui que una vegada hi havia un xiquet , Ivan, que somniava en ser jugador professional de futbol. Paula era la seua veina i amiga.

Un dia com molts altres dies Paula va anar a casa de Ivan i ell li va proposar jugar a la play. Després de jugar una estona el pare d´Ivan va entrar a l´habitació

  • Ivan, prepara la maleta que tenim una sorpresa per a tu

Ivan va obeïr estranyat ajudat per Paula que va demanar acompanyar-lo. Quan van baixar es van trobar amb un munt de gent molt contenta que aplaudia. Paula i Ivan estaven bocabadats. Aleshores els pares d´Ivan li van dir que la sorpresa era que ell anva a jugar un gran partit de futbol.

Durant una setmana Ivan va estar entrenant cin hors al dia. Ell i els seus companys d´equip estaven una mica cansats. I va arribar el dia del gran partit, era contra un equip de xics més grans.

Començà el partit i un xic gran va marcar un gol. Ivan estava al banquet tot nerviós perque anaven perdent i perque ell no jugava.

A la segona part del partit Ivan va sortir al camp i li van traure targeta roja per una falta perillosa. Les coses pareixien posar-se mal per al seu equip així que Ivan es va espavilar i al remat va marcar primer un gol en que lograva l´empat i quan ja quasi acabava el partit un segon gol que els donava la victòria.

Tots contents ho van celebrar i Ivan estava feliç per haver realitzat el seu somni.

Autora: Lidia Museros Domenech


No hay comentarios:

Publicar un comentario