martes, 13 de diciembre de 2011

NIT DE TERROR A LA CASA ENCANTADA (Contes V. Marçà 2012)

NIT DE TERROR A LA CASA ENCANTADA


Era la nit de Halloween i tres xiquetes: Ruth, Fato i Elena es van disfressar; la primera ho va fer de bruixa, la segon de vampir i la tercera de diablessa. Després van marxar per les cases del barri demanant llepolies. Només els quedava una casa, la que tots dien que estava encantada. Van tocar a la porta i es va obrir, van entrar i la porta es va tancar darrere d´elles. De seguida van tractar d´obrir-la però no van poder així que van anar per la casa buscant alguna palanca per forçar-la. Ruth ,mentre buscaven, va trobar un llibre on deia que la porta podia obrir-la la bruixa bona però que a la casa hi vivia també la bruixa més roína de totes i que si aquesta les agafave les tancaria per sempre.

Van seguir recorrent la casa buscant a la bruixa bona però la roina les va enxampar abans, les va tancar en una especie d´armari dient que amb elles faria una sopa molt bona. Les xiquetes aterroritzades van cridar molt fort demanant auxili. Els crits els va sentir la bruixa bona que va acudir muntada en la seua granera. En veure-la la bruixa roina es van posar a barallar-se.

La lluita va ser molt dura i en un moment donat la bruixa roina va espentar a la bona al foc, després va obrir l´armari on estaven les xiquetes i també va voler espentar-les cap al foc. Aleshores va apàreixer la reina de les bruixes que va agafar a la roina i la va tancar dins d´un calabós màgic. Després va tornar la vida a la bruixa bona i va calmar a les espantades xiquetes.


Igual que va aparèixer va desapàreixer i es van quedar les tres xiquetes amb la bruixa bona de la qual es van fer bones amigues.


Autora: Ruth Zdrinca

C. P. Vicent Artero 6é B

No hay comentarios:

Publicar un comentario