martes, 27 de diciembre de 2011

LA CASA ENCANTADA

Carles, Jaume i Sara eren tres amics que solien anar a casa de Jaume a jugar. Des de l´habitació de Jaume miraven per la finestra cap a la casa del costat que era molt diferent perque tenia ulls, llengua, cor i boca.

L´amo de aquella casa era un vell de mal geni. Quan li xafaven la gespa eixia a furtar-los els joguets que podien haver al jardí: baló, tricicle, milotxa...

Una vesprada que estaven jugant a basquet, Carles va llançar la pilota a la gespa i Jaume va anar a replegar-la per lo qual va xafar la gespa. L´amo va eixir i va agafar a Jaume però com aquest era pesat l´amo va caure a terra i es va fer molt de mal. Van cridar a una ambulància que se´l va emportar a l´hospital.

Com que el amo no estava en la casa Jaume i els seus amics van aprofitar per a entrar en la casa.

Primer hi van veure una zona plena de joguets que formaven una cor que bategava, després Jaume va entropessar i va caure de nas a terra aleshores el ciment es va convertir en un gran esquelet. Els amics estaven espantats i van còrrer a fugir de la casa però per a eixir van tindre que passar per moltes habitacion terrorifiques en que tot es menejava.

Al remat van descobrir una escala xicoteta per on van poder fugir corrent. Quan ja estaven entrant sense alé a casa Jaume van veure que l´amo de la casa ja tornava de l´hospital.

Eixa nit Carles i Sara es van quedar a dormir a casa Jaume, estaven esgotats i van dormir moltes hores; quan es van despertar al dia següent la casa encantada havia desaparegut.

Autor: Sergi Burdeus Bernat

No hay comentarios:

Publicar un comentario