martes, 13 de diciembre de 2011

LA GRAN AVENTURA DE PINGU (Contes V. Marçà 2012)

LA GRAN AVENTURA DE PINGU


Quan Pingu va nàixer estava entre les potes del seu pare en un lloc gelat i cobert de neu, l´Antàrtida.

Un dia son pare el va portar a la guarderia on va conèixer a Petre, Adelia i Magallanes. La seua mestra els ensenyà una cancó a ell i als seus nous amics, els va agradar tant que tractaren de cantar-la però com que encara eren molt menuts no van poder.

Un altre dia Pingu,els amics, la professora i les families van anar a nadar a la costa atlàntica. Quasi tots es van llançar a la mar ràpidament però Pingu no es decidia, aleshores la seua mestra li va ajudar i també es va llançar a nadar. Pingu va trobar un iceberg surant, va cridar als seus amics i tots plegats pujaren a jugar mentre el pare de Pingu vigilava per si venia una orca gegant.

I la va veure com venia i els va avisar. Tots van pujar al iceberg gegant i gràcies a uns blocs de gel que van utilitzar com a rems i a una ona de sis metres d´altura que els va empentar van anar a parar a l´oceà Pacífic.

Hi van trobar una illa, Nova Zelanda, on van trobar un grup de pingüins blaus que els conduiren fins a un vaixell molt gran on s´amagaren darrere d´una familia d´humans. Així van retornar a l´Antàrtida.

Alertats tota la comunitat de pingüins de que una orca estava per aquelles aigües no van anar a nadar i com l´orca no podia menjar pingüins es va tindre que conformar a menjar calamars, polps....

Autor: José Mas Canet

C. P. Vicent Artero 6é B

No hay comentarios:

Publicar un comentario