lunes, 1 de octubre de 2012

Microrelats realistes

 SIMBA
El meu gat Simba és un pesat, no pare de miolar per la nit i el tenim que tancar a la cuina. El volem molt però tenim que fer-ho i encara així continua pesat. Quan s´adorm al fi hi ha pau i tranquil.litat per a tots. 
Autora: Mireia Sereix




Un lladre intel.ligent 
Dos lladres havien robat un banc. Un se'n va anar amb la bossa i l'altre es va quedar.Tots els policies van perseguir al de la bossa menys un. La bossa era falsa així que el lladre que es va quedar tenia els diners però al final igual el va detindre el policia que no havia marxat.
Autor: Izan Martínez


El dofí encallat
Hi havia tres germanes que van anar a la platja a banyar-se. Quan estaven a l´aigua van veure un dofí que no podia moure´s. Per ajudar-lo les germanes van cridar a totes les persones  que van veure i al final entre tots el van traure i el dofí va poder tornar amb sa mare. 
 Autora: Erika De Líbano 


EL BOU EMBOLAT
Una nit a Arañuel hi havia bous per a embolar. Amb el primer tot va anar bé però quan van embolar al segon es va pensar que el piló era una persona i el va embestir. Va colpejar el piló amb el cap i es va matar. Després li van tallar una orella.
Autora: Nayara Martínez





6 comentarios:

  1. Enhorabona als autors d'aquests microrelats, m'han agradat molt.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. A mi me gusta mucho el de Mireia lo ha hecho super bien igual que todos la verdad nos vas a hacher mas microrelatos o cuentos?

    Bianca.

    ResponderEliminar
  3. Sí, Bianca, al llarg del curs escriureu prou perquè es tracta de que vos expresseu cada vegada més, de forma més rica i variada i cada cop més correctament.
    I a més a més, ja saps, sempre podeu escriure pel vostre compte i portar-m'ho. Jo vos ajudaré a millorar l´expressió i l´ortografia, val?

    Isa

    ResponderEliminar
  4. Si clar,jo segurament vaig escriure un altre de por.Vas a ficar el contes en el blog?


    Bianca

    ResponderEliminar
  5. isa com et va jo he escomençat el institut amb molt anims espere que estigues be i que et baigue molt be que no te donen molta guerra com te vam donar nosaltres un beset molt gran te estime molt alba museros

    ResponderEliminar
  6. Ohhhhh, Alba, quina alegria m´ha donat veure el teu missatge!!. Estic bé i amb molta il.lusió amb el nou grup. No vos oblide i pense sovint en com vos estarà anant perquè ara ja fa dies que no ens veiem. De tota mena sé alguna cosa perquè veig a alguns i els pregunte. El dilluns vaig estar amb Miguel Ángel i amb Salva, així que...
    Jo també t´estime molt i espere continuar sabent de tu bé siga per mitjà del blog, de correu o com siga. Algun dia segur que podrem encontrar-nos (els horaris no ens ajuden) i xarrar molta estona.
    Mentre, una abraçada gegant i molta força per a estudiar.

    Isa

    Isa

    ResponderEliminar