lunes, 1 de octubre de 2012

Microrelats fantàstics

El xiquet volador

Aixó era una vegada un xiquet que es deia Joan el qual  tenia super poders. Ell els utilitzava per anar-se´n del col.legi volant.
Un dia la mestra va dir que faria un examen i Joan no es va enterar, per aixó quan el va fer va susprendre. Des de llavors no tornà a anar-se´n.
Autor: Víctor Ruiz

La moneda d´or

Hi havia una vegada una familia molt pobra formada pel pare, Pere,; la mare, Roser; i la filla, María.
Un dia que María jugava pel bosc va trobar una moneda d´or romana i la va portar a casa.
La van vendre al Museu i van guanyar un milió d´euros.

Autora: Laura Gas


Ácelia i el dragó
Ácelia vivia en un bosc encantat. Un dia va eixir a passejar i pel camí trobà un donyet que era tot de color blau. La va invitar a anar amb ell però abans Ácelia tenia que donar-li un beset. Quan el va besar es va convertir en un dragó fort i blau.

Autora: Andrea Montoliu

L´ALIEN
Hi havia una vegada un xiquet que es va convertir en alien per això es va pujar a una nau i se´n va anar a Plutonia on va conèixer una altra alien que es deia Xaro; es van casar i van tindre 25 fills que també eren aliens.

Autor Ruben Castillo


El pardal
Hi havia una vegada un pardal que des de xicotet somniava amb fer la volta al món i casar-se amb una pardaleta bonica. Quan va ser gran va marxar i a l´altra part del món va trobar una pardaleta que havia somniat el mateix que ell. Es van casar i van ser molt feliços.
Autor: Oscar Olucha


1 comentario: