martes, 16 de octubre de 2012

Descrivim caràcters i personalitats

Investigant sobre les nostres personalitats i caràcters a " Ciutadania" ens hem trobat amb molts adjectius ....i més que  trobarem!
Isa havia dit que anavem a fer una "pluja d´idees" i així ha sigut perquè en quant ha dit que ja podiem començar a dir tots en teniem pensats i a Isa no li donava  ni temps per a escriure. En un moment hem tingut la pissarra tan plena que ja no en cabien més.

Aquest és el llistat :

De "positius" : noble, valent, treballador, educat,carinyós, alegre, creatiu, honest, graciós, amable, simpàtic, divertit, sentimental, considerat, sensible, senzill, aventurer, humil, curiós, responsable, intel. ligent, esvalotat (alocado), fort, gelós, generós.

De "negatius": antipàtic, dèbil, vague, malfainer, trist, desolat, egoista, cruel, manaire (mandón), enfadamentàs (mandón), manipulador, poruc, tímid, badoc (bobalicón), soberbi, maleducat, desordenat.

Després els hem copiat tots en un full i Isa ens ha dit que pensarem una mica quins d´ells elegiriem per a descriure com som nosaltres i que els encerclarem. 

També ens ha dit que quan encontrarem algun altre adjectiu l´afegiriem al llistat i que aixó ens serviria no sols per conéixer-nos millor sino també per a ampliar el nostre vocabulari i fer millors descripcions quan escrivim històries.


No hay comentarios:

Publicar un comentario