jueves, 11 de octubre de 2012

ANIMALS A L´AULA 2

MESSI, L´HÀMSTER DE PAU



Els hàmsters són mamífers rosegadors. Són fàcils de criar en captivitat per aixó s´han establert com a animal de companyia familiar popular.
Els hàmsters són animals nocturns per naturalesa.S'orienten principalment mitjançant l'olfacte

Un allotjament adequat hauria de tenir sempre una superfície d'almenys 30 x 60 cm, i un sostre resistent, ja que són escaladors sorprenentment bons.

 Les millors condicions ambientals per tenir un hàmster es donen en un espai de llum, amb una temperatura constant i moderada d'entre 18 i 26 Cº , apartat de la llum solar directa, que podria provocar-li una hipertermia. És també molt important evitar els corrents d'aire, especialment si s'usa una gàbia de barrots de filferro. Els hàmsters estan més relaxats i curiosos quan se'ls situa en una posició més alta que el sòl (almenys 65 cm), des de la qual puguin atalaiar al seu voltant.

Els hàmsters construeixen nius per descansar en un racó segur i confortable. La neteja regular de la llar d'un hàmster és alguna cosa crucial per a la salut de l'animal. L'habitacle ha de ser netejat almenys una vegada a la setmana, reemplaçant el material que cobreixi el sòl de ser necessari.

4 comentarios:

  1. Cuanta informació es pot traure de un hámster!
    SARA

    ResponderEliminar
  2. ha que si SARA llo tampoc ho sasbia!!!:):)

    ResponderEliminar
  3. El hamster de pau,és molt gracios.

    ResponderEliminar
  4. Si es muy gracioso, pero cuando te ivas a asomar olia que te morias. No de bien si no de mal, sin ofender PAU. Es verdad se puede sacar mucha informacion de los hamsters.
    HAY QUE ME DESMYO!!!!!!!!!!! :'(

    LARA.

    ResponderEliminar