miércoles, 15 de marzo de 2017

Conte "Cavaller" per Natalia



Natalia  Adell Rodriguez



 
Era un dia d´hivern quan sis xiquets un de quinze anys , un altre de deu, tres més de vuit anys i un de quatre estaven a l´ hospital esperant a la mare i al germanet que tenia que nàixer.
Als tres dies, quan ja se´n anaven a casa van trobar un betlem de playmobil i tots volien entrar a veure´l però l´entrada costava deu euros per xiquet i quinze els adults , en total els costaria cent euros i como que eren molts diners no van entrar.
 
Al dia següent pel matí es van trobar davant de la seua porta un gosset blanquet amb una taca a l´ull dormint. Li van posar un plat de pinso i quan es va despertar en cinc minuts el va buidar. Després es van adonar que no era un gosset sinò una gosseta embarassada de set gossets. Van nàixer i eren quatre gossetes i tres gossets. Els van portar ràpidament al veterinari però sols va sobreviure un gosset.


Van passar dos mesos i el gosset havia crescut molt. La familia passejava per un parc quan va començar a ploure tant que de sobte es va inundar tota la ciutat i es van formar com corrents a l´estil de rius.Una d´elles es va emportar de cop el carret amb el bebé i el gosset es va pujar a un tronc i va agafar al bebé salvant-lo de la corrent.

El gosset  no tenia nom perquè encara que havien passat dos mesos els germans no s´havien posat d´acord en cap nom, uns volien "Manchitas" i una altres "Pancho". Així que després del que havia fet els pares van decidir posar-li de nom "Cavaller". Des d´aleshores el gosset anava sempre amb la familia pels carrers i com tot el poble valorava el que havia fet per la familia l´Ajuntament va decidir regalar-los les entrades al betlem de playmobil que encara estava exposat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario