lunes, 4 de febrero de 2013

EL ROBATORI DEL BANC per Erika de Líbano


En el banc "En diners" va haver un robatori i dos ferits greus.



A les nou en punt un individu tot vestit de negre amb passamuntanyes i botes militars va entrar al banc cridant: "Açó és un atrac, mans enlaire!"



Com dos clients, Patricia i Robert, no van alçar les mans els va disparar. Després va demanar a la caixera tots els diners del banc.



Quan se´n va anar l´atracador la caixera va cridar a la policia i a l´ambulància. En pocs minuts es va presentar en el banc la inspectora Maria acompanyada del seu company Antoni. També va arribar l´ambulància que es va emportar a Robert i a Patricia a l´hospital.



Maria amb la seua lupa va descobrir petjades i li va preguntar a Rosa, la caixera, com era l´atracador. Ella li va dir el que havia vist. Mentre, Antoni estava molt nerviós mirant les càmeres de seguretat. Passada una estona van marxar a comissaria.



Maria pensava i pensava qui seria el lladre i va tornar al banc per si trobava alguna pista. Antoni que seguia molt nerviós no va voler acompanyar-la aquesta vegada. Al banc, Maria va veure un pèl negre en el caixer del banc, el va portar a comissaria i en arribar es va creuar amb Antoni que marxava de pressa. Maria estava estranyada del seu company que estava molt nerviós i es comportava de forma rara, aleshores va caure en que el cabell d´Antoni era negre. Va portar a analitzar el pèl que havia trobat en el banc i va resultar que era del seu company.



Aleshores va entrar al despatx d´Antoni per a registrar-lo. En un armari, ben amagat, va trobar el trage negre, el passamuntanyes i les botes militars. També va trobar un muntó de milions d´euros.

Maria va agafar els diners i el trage negre i va anar al banc. Rosa li va dir que era el mateix que portava l´atracador.



Aleshores Maria va capturar a Antoni i el va portar a la presó. El van condemnar a 10 anys per cada un dels ferits.

Maria va retornar els diners al banc i la caixera li va donar 50 euros per ser tan amable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario