viernes, 6 de mayo de 2011

LA COVA ENCANTADA

Per Alba Museros

Fa molt de temps en un poble molt llunyà hi havia una cova que tots anomenaven com "La cova encantada".

S´apropava Halloween i un xiquet, Roberto, no sabia quina disfressa posar-se si de vampir, extraterrestre o de bruixot. Pep, el seu millor amic ,va elegir de vampir així que Roberto es va disfressar de fantasma.

Arribà el dia de la festa i tots els amics: Pep, Roberto,Jose Manuel, Claudia, Adrià, Carmen, Paula, Lledó, es van reunir i van anar a demanar caramels.. Els van donar molts de maduixa, de menta i també un xupa-xup per a cadascú. Al eixir de la darrera casa van mirar cap a la muntanya i van vore el que pareixia una cova; van pujar i van entrar.

Estava plena de telaranyes , vampirs...De sobte van caure moltes pedres que van tancar l´eixida. Sort que portaven menjar!

Durant una estona van provar de tot per menejar-les i poder sortir però no van poder. Aleshores van començar a cridar ben fort i va ser quan se´ls va aparèixer un fantasma que els va dir:

  • Xiquets, si no vos calleu no sobreviviureu!!!

  • Val, ens callarem si ens ajudes a eixir

El fantasma va acceptar i amb l´ajuda del fantasma van poder sortir. Tots estaven cansats i espantats.

En tornar a casa ho van contar als pares que no els van creure. Tampoc els van creure al dia següent els companys de l´escola.

Passà el temps i a l´any següent van anar a la cova tots d´excursió i van entrar pares i xiquets. A poc de entrar van tornar a eixir tots corrent asustats. Mai van tornar a la cova.

No hay comentarios:

Publicar un comentario