miércoles, 4 de mayo de 2011

El tresor desaparegut

Per Cristina Bou

Hi havia una vegada en un poble molt xicotet una familia que tenia un tresor: unes arracades d´or amb perles verdes. Eren molt boniques i se les estimaven molt perque tenien molts anys.


Un Matí, Elisa, la mare de la familia, se les volia posar i quan va obrir la caixeta on estaven havien desaparegut.


Les va buscar per tots el racons i no les trobava. Va preguntar als seus tres fills, Amèlia, Anna i Martí si les havien vist però li van dir que no. Després va anar a la policia però tampoc les va trobar. Es va ficar molt nerviosa perque no les trobava.


Van passar els dies i va arribar l´aniversari de la seua filla Anna. Quan va arribar a casa eixe dia el seu pare la va felicitar i li va donar una caixeta embolicada amb paper de regal brillant. Era una caixeta molt bonica i quan la va obrir hi havien dues arracades iguals que les de sa mare.


Elisa li va preguntar al seu home d´on havia tret aquelles arracades i ell li va respondre que havia agarrat les seues per a dur-les al joier i que aquest fera unes iguals per a cada filla.

Elisa li va preguntar on estaven les seues i el seu home, aleshores, sonrient li va donar un sobre i una caixeta. Dins del sobre estaven les seues arracades i dins de la caixeta unes altres dues de plata amb perles rosades.

Elisa es va alegrar molt i des d´aleshores ja no les va perdre de vista.


No hay comentarios:

Publicar un comentario