domingo, 8 de mayo de 2011

EL MISTERI DE LA PEDRA MÀGICA

Per Raúl Rey

Un dia el professor ens va explicar moltes coses d´una pedra màgica. Va dir que es trobava en el Pais de l´Or. Després va sonar el timbre i vam quedar Maria i jo, Joan, a les cinc i mitja per anar a explorar.

Quan ens va trobar eixa vesprada ens posarem a investigar per la ciutat però no van trobar res fins que al remat quan ja tornavem a casa vam vore un home amb un mapa molt gran a les mans. Vam vore el títol: "Mapa de la pedra màgica" i per a la nostra sorpresa aquell home ens el va donar.

S´havia fet tard i Maria i jo vam acordar que al dia següent ens posariem a seguir les indicacions del mapa. Quan ho vam fer el primer lloc on devíem anar era al Pais dels Orcs.

Però...com anar?

Per sort vam trobar l´home que ens l´havia donat i ens va dir que teniem que passar per un portal. Els dos vam dir a la vegada: doncs anem! Els dos passarem!!

L´home ens senyalà un cartell

PAIS DELS ORCS

Vam passar pel portal i vam vore que molt lleig aquell pais. Caminant per ell vam vore molts orcs com ara Cocopelat,Caraplasta, Carapatata i Panzos. Els vam preguntar però no ens van dir res de res així que vam continuar caminant.














Estavem despistats i una vegada més va aparèixer Carles, que així es deia l´home del mapa. Ens va pegar un bon ensurt la seua sobtada aparició. Ell senyalaba cap una direcció i digué:

-ahí està l´altre portal, passeu!

PAIS DELS DOLÇOS

Aquest pais era meravellós, tot era dolç.












Vam vore uns ninots de galeta i es vam preguntar per la pedra màgica, però res de res. Vam caminar molt i com que estavem molt cansats ens vam tumbar a dormir.

Al dia següent, ja espavilats, vam vor molt pronte un altre portal amb el seu cartell al damunt

PAIS DE L´OR

Que bé! Ja hi erem! A poc decaminar per aquell nou pais vam vore una muntanya de titani que era on, segons el mapa, devia estar la pedra. La vam escalar buscant la pedra fins que al final la vam trobar, la vam agafar i ben contents vam tornar a casa
















I conte contat, conte acabat i el que no s´alce te el cul foradat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario