lunes, 24 de junio de 2013

EL GATET NEGRITO I MIQUEL per Erika de Líbano

Era un dia solejat d´estiu quan Miquel va observar des de la barraca on vivia que fora es movia alguna cosa. Es va arrimar i va descobrir que es tractava d´un gatet xicotet. El va agafar i el va entrar dins la caseta. Li va posar per nom Negrito perquè era d´un color negre molt fosc.Va estar cuidant-lo molts mesos, fins que es va fer gran.

Un dia Miquel va veure a Negrito acompanyat d´una gateta que en veure´l va fugir entre les canyes. Aixó sols va passar la primera vegada; poc a poc, quan més vegades veia la gateta a Miquel menys por li tenia fins que ja li va tindre tanta confiança com li tenia Negrito. Així va ser que poc després Negrito i la gateta van tindre gatets, quatre cadells: dos gatets i dos gatetes, tots molt bonics.

 
Al cap d´un temps Miquel va tindre que marxar lluny durant sis mesos en els quals enyorava Negrito i la seua familia. Quan per fi va tornar sols va veure a Negrito; no hi havia rastre de la seua familia. Els va buscar sense trobar-los i com que els gats no parlen Tomás no mai va saber què havia passat i on estaven la gateta i els cadells. Al menys es va consolar amb l´estima de Negrito que el va esperar a que tornara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario