miércoles, 3 de julio de 2013

UNA NIT DE NADAL per Bianca Purice

Per Nadal un xiquet anomenat Miquel esperava amb molta il.lusió que el Pare Nöel vinguera a sa casa i li portara un gos. Per aixó el xiquet li va preparar un regal: llet amb galletes.

Quan Miquel es va posar a muntar l´arbre de Nadal li va paréixer que les boles no eren prou boniques així que va anar a comprar unes noves per a que li agradaren a Pare Nöel.
Quan va arribar a casa i les va posar a l´arbre li van agradar molt però aleshores es va adonar que li faltaven llums així que va córrer a comprar les llums més boniques que va trobar. Arribat a casa les va muntar i també va col.locar l´estrela. Qué bonic que li havia quedat l´arbre! Segur que al Pare Nöel li agradaria!

Aquella vesprada, ja muntat l´arbre, va passar per casa d´un amic i va notar que era molt pobre i estava trist perquè no tenia arbre de Nadal així que Miquel se´n va anar a casa, va agafar el seu arbre i el va portar a casa del amic. Molt emocionat i agraït li va donar un abraç molt fort. Miquel tornava cap a casa seua molt content per haver fet feliç al amic i quan va entrar per la porta va obrir els ulls com a plats perquè hi havia un preciós arbre de Nadal, un gosset i una nota del Pare Nöel que deia:

"Molt Bé, has ajudat a un xiquet pobre; mira per la finestra"

Miquel ho va fer i va veure al Pare Nöel amb el seu trineu que li feia gestos de que eixira. Miquel, meravellat, va eixir, es va arrimar al Pare Nóel i aquest li va dir que si volia anar amb ell a repartir regals. Ja podeu imaginar la resposta de Miquel! Miquel va muntar al trineu amb el pare Nöel i es va passar la nit ajudant-li. 
 Quan arribaren a la casa de l´amiguet de Miquel el Pare Nöel li va deixar moltes, moltes coses: menjar, roba, joguets...i Miquel estava mol, però que molt feliç!

Conte contat, conte acabat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario