jueves, 4 de julio de 2013

LA XIQUETA QUE TENIA PODERS per Lledó Sebastiá

Laia era una xiqueta que no era normal perquè tenia poders i quan s´enfadava els utilitzava sense pensar.

Un dia la professora li va dir que tenia que baixar un paper al director però com Laia no volia es va enfadar i va congelar a tota la classe.
Quan va pujar el director li va fer descongelar-la i per poc l´expulsa del col.legi.
A la vesprada, en tornar a casa, va veure que sa mare li havia preparat un entrepà de formatge per a berenar i com que a Laia no li agradava també es va enfadar i amb el seu poder va tancar a la mare a l´habitació. En arribar el pare a casa va fer que alliberara a la mare i li va dir a Laia que tenia que controlar el seu poder, que no podia continuar actuant així.

Al dia següent , a l´escola, uns xiquets es van burlar d´ella però aquesta vegada Laia es va controlar i no va fer res de res, sols plorava. La mestra la va consolar.

Com que els dies següents també es van burlar d´ella Laia ja no va poder controlar-se i , enfadada, va fer aparéixer plantes gegants que van invaïr l´escola. Al veure com va quedar, ella mateixa es va asustar i des d´aquell dia va deixar d´utilitzar els seus poders a l´escola, però també des d´aquell dia cap xiquet es va tornar a burlar d´ella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario