miércoles, 30 de enero de 2013

UN PINGÜÍ A CASA per Marta Chiva

Hi havia una vegada dos germans que es deien Alex i Raul. Era un hivern fred i hi havia molta neu. Alex es passava el dia al llit llegint mentre que Raul feia animals amb la neu. En aixó estava quan de cop i volta un pingüí de neu va cobrar vida. Raul va cridar a Alex que li va contestar

  • Què vols, Raul?
  • -He fet un pingüí de neu i s´ha fet real!!
  • Estàs boig, deixa´m en pau!- li va cridar Alex des del llit i va continuar llegint

Raul volia portar al pingüí dins de la casa però estava molt calenta . Se li va ocórrer una idea

-Queda´t ací, vinc en un moment-li va dir al pingüí



Entrant a la casa

-Alex, em fas un favor? Acompanya´m a l´Antàrtida per a portar al pingüí.



Alex es va alçar del llit per a veure què li estava passant realment a Raul que deia aquelles coses tan estranyes i en veure al pingüí i davant les súpliques de Raul va accedir.



Per anar a l´Antàrtida tenien que anar per mar així que li van demanar permís a la seua mare que va dir

-D´acord, ja que Alex és major i estudia molt vos deixaré anar amb vaixell. Prepareu les maletes.



Alex i Raul es van preparar agafant molta roba d´abric i també uns patins per apatinar sobre gel. Com que no sabien què menjava el pinguí li van preguntar

-Jo menge peixos

-Doncs agarrarem una canya de pescar- va dir Alex



Passada la nit i ben arreglats van arrribar al vaixell però abans d´embarcar van veure una pista de gel molt propet i agafant els patins van probar una curta estona. Després van embarcar.



A l´hora de dinar van trobar boníssim el menjar i després van estar jugant al camarot amb el portàtil a jocs de pingüins.



Així van passar els dies. Quan feia uns setmana que navegaven

-Ahhhhhhhh! Una serp! Ahhhh- Va cridar Alex

-On està, on, on ?-cridava també Raul



Corrent van avisar al cuiner. El cuiner va anar al camarot però la serp ja s´havia amagat. La van buscar tots tres i la van trobar a la llitera de dalt, la van agafar amb una pala llarga i la van posar a un aqüari sense aigua i tapat.

Mentre, el pingüí que estava dormint al congelador es va despertar , va pujar les escales del vaixell i va arribar al camarot dels germans. Els va dir que tenia molta fam i aleshores Alex va traure la canya de pescar i en una punta del vaixell van estar pescant peixos fins que el pingüí va dir que ja havia menjat prou, que ja no tenia fam.



Al dia següent el capità els va dir que ja havien arribat a l´Antàrtida, aleshores Alex i Raul es van despedir del pingüí i van tornar a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario