sábado, 28 de marzo de 2015

"Aventurers al rescat" per Héctor Morillo

Hi havia una vegada als Estats Units dos xiquets que es deien William i Celios. Passejaven pel parc quan de sobte va aparéixer un portal gengant davant seu. Mentre, la gent que hi havia al seu voltant no veia el que estava passant.
Decidits, van travessar el portal i es van trobar en una gran planura, al costat d´una tenda de campanya. A ella es van apropar i i dins van vure un home de mitjana edat.
-Qui ets?-li van preguntar
-Em dic Shin Yu i vosaltres sou William i Celios, els elegits per a salvar el món del malvat Wimber que contamina moltíssim el planeta. Deveu parar-ho. Ara, durant uns dies fareu unes proves per a entrenar-vos i aprendre a controlar moltes coses. Descanseu, demà començarem.


A l´endemà
-Hui aprendreu a portar pesos pesats. Portareu en dos pitxers de fang aigua del pou que està a uns 100 km d´ací. Anireu i tornareu sense brúixola i si supereu esta prova aconseguireu el poder de la força.
Els dos amics van marxar i encara que van tardar molt en tornar van aconseguir el poder de força.

Després de descansar de la primera prova Shin Yu els va plantejar la segona
-Hui teniu que aconseguir el poder de la telepatia i teniu que fer-ho sense ajuda.

William i Celios van marxar per la sabana pensant com fer-ho. Es veien molts animals per la planura i van decidir de provar amb algun d´ells, així que es van apropar a una girafa entretinguda en menjar i quan ella se´ls va quedar mirant van concentrar la seua ment i van lograr comunicar-se amb ella.
Contents van tornar a la tenda. Sin Yu es va sorprendre de que ho aconseguiren tant ràpidament.
-Com heu acabat tant ràpid??? Aleshores anem a fer l´última prova, la de resistència i agilitat.

Els tres van marxar cap una alta muntanya que es veia a l´horitzó i quan van estar als seus peus Shin Yu els va dir:
      -Tenia que pujar-la en un màxim de nou minuts. Ja!
Els dos amics es van enfilar amb tota rapidesa i encara que era cansat es van esforçar tant que la van pujar en set minuts.
-Ja esteu preparats per enfrontar-vos a Wimber. Descanseu i demà anireu al seu castell.

Al dia següent William i Celios es van posar en marxa cap al castell però abans, amb la seua telepatia, van cridar a tots els animals per a tindre més força front a Wimber.
Silenciosament van rodejar i entrar al castell on van pillar per sorpresa a Wimber. Aleshores es va armar una gran lluita entre els dos bàndols: Wimber i els seus servidors per una banda i els dos amics i els animals per l´altra. Finalment van véncer els amics i els animals i van aconseguir que Wimber renunciara a seguir contaminant.

Acabada la seua missió i després de despedir-se de Shin Yu William i Celios van tornar a travessar el portal i van tornar a casa seua.
Ja en casa van veure com en la televisió donaven la notícia de que tots els països del món havien acordat no contaminar més el planeta. William i Celios van somriure: Wimber complia la seua rendició.


No hay comentarios:

Publicar un comentario