miércoles, 11 de junio de 2014

Excursió al Delta de l´Ebre

MATÍ

MónNatura
Visita guiada
"La visita completa a MónNatura Delta de l’Ebre "Veigues quin Delta!" dibuixa un circuit que passa per tots els espais que formen aquest equipament, el qual permet conèixer de prop el valor d’aquest territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat.

La visita a MónNatura Delta s’inicia a l’espai de recepció i serveis, on hi ha el punt d’informació i orientació i en el qual també es troba l’àrea de descans. Un cop passat aquest primer espai, la visita entra a la zona de les salines, on s’ha recreat un espai, a escala, per explicar què són les salines i quina finalitat tenen.

La visita continua cap a un dels punts principals de l’equipament, clau per entendre i interpretar la importància de la zona. Es tracta de l’Espai Delta, on quatre àmbits expositius, amb la tecnologia més avançada, permeten copsar l’essència del Delta amb els cinc sentits i comprendre millor què fa diferents aquestes terres i aquest entorn."


"Al costat de l’Espai Delta s’hi troba el mirador 360º, per observar el vast territori del Delta i la població d’aus, en un edifici on també hi ha les aules taller, per al desenvolupament de les activitats pedagògiques. La visita continua per l’aguait, des d’on s’observa la fauna de les antigues Salines de Sant Antoni. D’aquí s’arriba a la zona de recuperació de les antigues basses de la piscifactoria, on es pot conèixer una de les espècies de peix més emblemàtiques de la zona, en perill d’extinció: el fartet i observar la vegetació salina.
La visita continua amb una zona expositiva que explica els arts de pesca tradicionals, molt a la vora de l’embarcador, lloc on el visitant que vulgui podrà gaudir de la navegació en pontona (barca típica i antiga del Delta de l'Ebre).
Podreu realitzar l'activitat de "Barques de perxar" de manera gratuïta, ja que està inclosa al preu de la visita al centre. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario