Ingredients:
carn de pollastre sobrant de fer caldo
1 ceba mitjana
1 tassa de llet
3 cullerades de farina
formatge parmesà ratllat
2 ous
pa ratllat (aprofitar pa dur)
sal
Preparació:
Talla la carn de pollastre en trossos menuts. En una paella gran fregeix la ceba tallada petita. Quan estiga daurada afegeix la farina, remena i aboca la llet. Remena fins que es faça una beixamel espessa.
Agrega el pollastre tallat i remou fins a formar una pasta espessa. posa aleshores el formatge ratllat i deixa reposar unes hores.
Pren porcions de la pasta amb una cullera i passa la pasta per formatge ratllat, per ou batut i pel pa ratllat, després frig-ho amb prou d´oli.
Agrega el pollastre tallat i remou fins a formar una pasta espessa. posa aleshores el formatge ratllat i deixa reposar unes hores.
Pren porcions de la pasta amb una cullera i passa la pasta per formatge ratllat, per ou batut i pel pa ratllat, després frig-ho amb prou d´oli.
me ha gustado un monton un dia las tengo que probar que buenas
ResponderEliminar